Zo bereiken we over de hele wereld dagelijks een op de zes mensen. We staan er niet altijd bij stil en het is moeilijk om te beseffen, maar dat zijn miljoenen mensen per dag.

De organisatie

FrieslandCampina DMV maakt deel uit van de business groep Ingredients en is verantwoordelijk voor het produceren van melkpoeders en breed toepasbare melkeiwitten. FrieslandCampina DMV brengt de zuivelingrediënten onder verschillende merknamen op de markt, zoals DMV, Peption, Esprion, Textrion en Satro. DMV staat voor leveringsbetrouwbaarheid en kwaliteit voor haar afnemers.

De uitdaging

Na formulering van de hernieuwde strategie, zocht DMV naar een effectieve wijze om de 500 medewerkers te raken met en te betrekken bij het gemeenschappelijke doel.

Het traject

Na de ontwikkeling van de corporate story van DMV op basis van geanalyseerde kerndocumenten en aanvullende interviews, heeft Art of Story in fase 2 het scenario en de voice over-tekst geschreven voor de film. Ook de productie van deze film was in handen van Art of Story. De film wordt bij de opening van verschillende ‘strategie-bijeenkomsten’ gebruikt. De engelse versie van de film wordt getoond bij bezoek van buitenlandse delegaties.