Pride comes
from perseverance

ART OF STORY

“Art of Story combineert een grote kennis van bedrijven en organisaties met goed luisteren en snel verbindingen leggen. De corporate story had direct de essentie te pakken.”

Robin de Ruiter
Hoofd marketing, klantrelaties & communicatie, St. Anna Zorggroep

Kleine kern, groot netwerk

Ieder corporate story-traject is uniek en maatwerk staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom werkt Art of Story volgens de formule ‘kleine kern, groot netwerk’. Dit maakt ons flexibel, waardoor het mogelijk is om exact in te spelen op de behoefte van onze klanten. In de verbindingen die wij aangaan streven wij altijd naar duurzame relaties. Daarbij investeren we in een consistente aanpak om onze kwaliteit en unieke ‘Art of Story-werkwijze’ te borgen.

Story consultant

Onze projecten worden geleid door onze story consultant. Deze persoon is zowel inhoudelijk verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de corporate story als voor het gehele proces van implementatie (fase 2) tot integratie (fase 3).

We zijn gefascineerd door de wereld achter uw organisatie. We zijn zakelijk én creatief, methodisch én pragmatisch. Daardoor leveren we hoge kwaliteit.

Helderheid & Consistentie

Afhankelijk van het corporate story-traject werken we samen met een geselecteerd team, bestaande uit ontwerpers, trainers, tekstschrijvers en een productiemaatschappij. Zo blijven we flexibel en kunnen we goed inspelen op de specifieke behoefte van uw organisatie. Om onze kwaliteit en unieke ‘Art of Story-werkwijze’ te borgen, investeren we veel in onze eenduidige methodiek, met heldere richtlijnen en een consistente aanpak.